Руськокомарівський ліцей Воскресенье, 05.05.2024, 21:43

Вітаю Вас Гость | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
...
Предметы и вещи картинки

Меню сайту

Рідна школа

Права дітей
Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Соціальні закладки

Годинник

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Головна » 2020 » Апрель » 3 » "Воскресни, писанко!"
07:21
"Воскресни, писанко!"

              

Шостий фестиваль –конкурс « Воскресни, писанко!»

З кожною новою весною до нас приходить Великдень, знаменуючи собою життєстверджуюче оновлення. Напередодні цього свята учні нашої школи  традиційно долучаються  до участі  в  фестивалі-конкурсі «Воскресни, писанко!». Величезна робота проведена учнівським та педагогічним колективом, батьками впродовж лютого-березня 2020 року.

Великодні експозиції підготували  майже всі учнівські колективи,   вихованці гуртків «Дивосвіт» (кер. Буксар Л.Ю.), «Народні промисли» (кер. Пащенко А.І.), «Юні квітникарі»( Буксар Л.Ю.). Вчителі трудового навчання,  педагог – організатор, заступник директора з виховної роботи також долучилися до цієї роботи.

 

 

Захід спрямований на ознайомлення та вивчення звичаїв українського народу у сфері декоративно-ужиткового мистецтва, виховання національно-патріотичних почуттів, гордості за свою країну, рідний край. Чи не найважливішим атрибутом мистецьких композицій учасників є писанки, які були виконані у різноманітних техніках.

У цей важкий для усіх  нас час, в умовах карантину  та дистанційного навчання, багато робіт було  виконано  учнями вдома разом зі своїми батьками . Але це не завадило учням виготовити багато робіт та великодніх композицій. Експозиції вийшли дуже багатогранними та настроєвими, адже наповнені передвеликоднім настроєм та репрезентують неповторну сутність українського народу, нерозривну єдність з попередніми поколіннями.

 Ми , вчителі Руськокомарівської ЗОШ І –ІІІ ступенів, закликаємо всіх своїх учнів та їх батьків, колег, жителів нашого краю та всієї України жити надією, вірити  в краще майбутнє, любити життя  всім серцем.

Істина, завіти і обряди дають нам можливість подолати страх і дивитися в майбутнє з вірою!

Хочемо  побажати  всім  великої радості, миру, відновлення надії, бо Воскресіння породжує надію. Якщо Бог переміг смерть, то може перемогти усі наші біди і труднощі. І це дає нам велику надію і силу.  Цього бажаємо всім з нагоди свята.

 

 

Переглядів: 166 | Додав: master1971 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *:




Освітній портал
RSS v-osviti.at.ua...

RSS ПедПРЕСА


Copyright MyCorp © 2024