Руськокомарівський ліцей Пятница, 03.05.2024, 10:25

Вітаю Вас Гость | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
...
Предметы и вещи картинки

Меню сайту

Рідна школа

Права дітей
Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Соціальні закладки

Годинник

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Головна » 2014 » Сентябрь » 27 » Вчителька фізкультури - рекодсмен України!
13:58
Вчителька фізкультури - рекодсмен України!

Із 15 по 20 вересня у прикарпатському місті Коломия пройшли чемпіонати України з класичного пауерліфтингу в триборстві й жимі лежачи серед чоловіків і жінок, юніорів і юніорок, юнаків і дівчат, в яких взяли участь понад 350 атлетів із 23-х регіонів нашої держави, в тому числі Криму й Севастополя. Нашу область на обох змаганнях у різних вікових групах представляли 12 спортсменів.

На українському чемпіонаті «богатирів»  найуспішнішою виявилася нещодавня випускниця факультету здоров’я людини УжНУ, а зараз вчителька фізкультури Руськокомарівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, майстер спорту міжнародного класу Єлизавета Рижак.

 У перший день змагань вона перемогла серед жінок у ваговій категорії до 47 кг, встановивши 5 рекордів України (по два у жимі й тязі та один у сумі триборства), а через чотири дні знову вийшла на поміст, щоб стати чемпіонкою ще й у жимі лежачи.

Вона домоглася найбільшого успіху серед 12 спортсменів Закарпаття, котрі взяли участь у чемпіонатах України з класичного пауерліфтингу в триборстві й жимі лежачи.

За підсумками змагань Єлизавета Рижак включена до складу національної збірної команди України для участі у першому чемпіонаті Європи з класичного пауерліфтингу, що пройде у березні у Чеській Республіці.

  Вчителі, батьки, учні Руськокомарівської ЗОШ І-ІІІ ступенів щиро вітають Єлизавету Юріївну із перемогою і бажають їй здоров`я, успіхів, невичерпної життєвої енергії, величезної сили волі і нездоланного бажання перемагати. Нехай досягнутий успіх стане потужним стимулом для підкорення нових спортивних вершин. Ми пишаємось Вами! 

Переглядів: 520 | Додав: master1971 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *:




Освітній портал
RSS v-osviti.at.ua...

RSS ПедПРЕСА


Copyright MyCorp © 2024