Руськокомарівський ліцей Четверг, 16.05.2024, 04:17

Вітаю Вас Гость | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
...
Предметы и вещи картинки

Меню сайту

Рідна школа

Права дітей
Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Соціальні закладки

Годинник

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Головна » 2019 » Сентябрь » 25 » Тиждень протидії булінгу
21:04
Тиждень протидії булінгу

СТАРТ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ТИЖНЯ З ПРОТИДІЇ БУЛІНГУ!

З метою формування нульової толерантності до явища булінгу у суспільстві, в Руськокомарівській ЗОШ  І – ІІІ з  16 по 23 вересня  був  проведений Всеукраїнський тиждень  з протидії булінгу під гаслом «Зупинимо булінг разом!»

Заступником директора з виховної роботи Рижак М.Ю. був складений план заходів , щодо протидії булінгу в учнівському середовищі, затверджений директором школи Сарваш Л.В.

 Протягом тижня  проводилися  уроки, лекції, квести, правові інформування, круглі столи, семінари та інші  правопросвітницькі заходи превентивного характеру для батьків, дітей  про поняття булінгу, його ознаки та види, відповідальність за вчинення булінгу та можливі механізми реагування на випадки булінгу і захист постраждалих осіб .

Цікавою була бесіда з учнями 11- А класу « Ми –проти булінгу» , яку провела класний керівник Петруляк Н.М.

 Матеріали проведених заходів зібрано та систематизовано.

Класний керівник 5-Б Чудакова У.І.  провела відкритий урок – тренінг на тему « Скажи –«Ні!» булінгу», на якому були присутні учні 5-А класу , директор школи Сарваш Л.В.  та заступник директора з виховної роботи Рижак М.Ю. Захід пройшов  чітко та організовано.

16 вересня класним керівником 8-а класу Гулей Т.Ю. була проведена година спілкування  «Скажемо булінгу – ні!». Не вперше учні обговорювали цю тему. Згадали про урок – тренінг, який проводили у 7 класі, розповіли про те, як вони розуміють поняття «булінг», які  бувають види та прояви булінгу, висловлювали свої думки з цього приводу. Класний керівник створила тематичний інформаційний буклет «Зупинимо булінг разом!», який може стати у пригоді і учням, і батькам, і вчителям. З його змістом познайомила учнів свого класу. Також було проведено анкетування серед учнів 8-а класу

 « Прояви булінгу в школі та вдома», з якого стало зрозуміло, що 72% опитаних учнів переживали у своєму житті насилля і в школі, і вдома не один раз.  Тому вкрай необхідно з дітьми говорити на цю тему, щоб уберегти їх, захистити від цькування однолітків, старших учнів чи дорослих.

Переглядів: 242 | Додав: master1971 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *:




Освітній портал
RSS v-osviti.at.ua...

RSS ПедПРЕСА


Copyright MyCorp © 2024