Руськокомарівський ліцей Суббота, 27.04.2024, 02:33

Вітаю Вас Гость | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
...
Предметы и вещи картинки

Меню сайту

Рідна школа

Права дітей
Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Соціальні закладки

Годинник

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Головна » 2017 » Октябрь » 24 » Тиждень природничих наук
20:08
Тиждень природничих наук

З 09  по 13 жовтня 2017 року в школі проходив Тиждень Природничих Наук.

В рамках тижня було проведено:

Виставку-конкурс поробок з природніх матеріалів та вторинної сировини на тему: «Природа і фантазія»

 Найактивніші класи  були нагороджені грамотами, а найкращі роботи відмічені цінними призами.

Переможцями конкурсу стали:

Буксар Сергій, Лугова Марина, Соляк Аліна- учні 5-а класу

Кохан Станіслав – учень 6-а класу

Чудакова Ніка - учениця 7-а класу

Сестри Середнянські Крістіна та Віолета - учениці 4-го та 7-б класу

Сестри Годинка Євгенія та Валентина - учениці 6-а та 7-б класів

Конкус Дмитро – учень 9-а класу

Урок на тему: «Безпека пасажира. Небезпечні вантажі» у 7-а класі, під керівництвом вчителя Основ здоров’я Сарваш Л.В.  На уроці в цікавій формі було повторено основні знаки дорожнього руху, правила поведінки в транспорті. Учні висловлювали думки про вплив автомобіля на довкілля

Урок на тему:  «Особливості будови та життєдіяльності ракоподібних» у 7-а класі вчителем біології Білак В.В. Урок був насичений цікавими фактами з будови тіла та життєдіяльності ракоподібних. 

Тренінгове заняття: «Здоровим будь!» у 5-а класі вчителем Основ здоров’я  Конкус О.Ю. На даному заході вчителька намагалася закріпити уявлення учнів про те, що здоров’я – найбільше багатство людини.

Інтелектуальна гра: «Щасливий випадок»  між учнями 6- 9 класів вчителем біології Соляк О.І. Метою даного заходу було: розширити знання учнів про рослини та тварини і їх значення в природі. 

Розважальне свято: «Козацький  ярмарок» під керівництвом педагога-організатора  Турянчик Т.Ю. та  вчителя хімії Гавріш Л.Ф. 

Це свято вже стало традиційним у нашій школі і завжди проходить пізнавально та весело. Цього року воно відбувалося напередодні Дня Українського козацтва, тому організатори на початку надали інформаційну довідку про історію святкування цього дня. А далі, як на будь-якому ярмарку, лунали: вірші, пісні, танці, гуморески та ярмаркові сценки… Хоч концерт був і не довгим, зате влучним: всі номери художньої самодіяльності у виконанні учнів 8-а, 8-б, 7-б, 6-б,9-б  та початкових класів запам’ятаються надовго, а танок з хустками у виконанні  дівчат  став родзинкою виступу. 

Діти старалися як могли, використовуючи всі форми ярмаркування: приваблювали покупців різними рекламними закличками, знижували ціни на товар, використовували методи оптової продажі… 

Адже ціль благодійна - кошти, зібрані на ярмарку -  підуть на лікування онкохворих дітей. Ми щиро надіємося на одужання цих діток!

Переглядів: 728 | Додав: master1971 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *:




Освітній портал
RSS v-osviti.at.ua...

RSS ПедПРЕСА


Copyright MyCorp © 2024