Руськокомарівський ліцей Воскресенье, 05.05.2024, 19:05

Вітаю Вас Гость | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
...
Предметы и вещи картинки

Меню сайту

Рідна школа

Права дітей
Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Соціальні закладки

Годинник

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Головна » 2019 » Апрель » 8 » Шкільна толока
21:24
Шкільна толока

      6 квітня 2019 року, з метою поліпшення санітарного та естетичного стану території нашої, Руськокомарівської ЗОШ І-ІІІ ступенів,  в рамках Всеукраїнської акції  «Зробимо Україну чистою разом!»  вчителі та учні , технічний персонал  вийшли на традиційний «Суботник», що проводився під гаслом « Руським Комарівцям - чисте довкілля!».

     Працівниками та учнями школи проведено масштабне прибирання пришкільної території. Весняний вітер і тепло сприяли загальному настрою учасників суботника. Було прибрано територію шкільного подвір`я, вулицю , на якій розташована будівля школи, сільський парк, де височить памятник загиблим воїнам Другої світової війни, висаджено більше як 50 ялинок, багато різноманітних квітів, кущів та дерев. А як чарують очі цікаві фігурки, виготовлені руками учнів та їх батьків!

  Споруди спортивного майданчика було впорядковано і пофарбовано завдяки допомозі директора Закарпатського центру Станко  Олександри Ярославівни в рамках проекту  « Спорт для всіх- спільна турбота» .  Приватний підприємець Малинич Ярослав Степанович допоміг вапном, яким були побілені всі дерева. Ялинки школі подарували районний депутат Андріканич Сергій Іванович, колишній учень школи, і Великодобронське лісництво (керівник Помпель Іван Миронович). Батьки учнів 8-А класу закупили квіти для оформлення клумб і рабаток.

Висловлюємо  щиру подяку всім за  відчутну допомогу.  Подвіря школи заграло  барвами веселки.Тепер навколо нашої школи чистота і порядок. Дякуємо всім за працю!


 

Переглядів: 302 | Додав: master1971 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *:




Освітній портал
RSS v-osviti.at.ua...

RSS ПедПРЕСА


Copyright MyCorp © 2024