Руськокомарівський ліцей Воскресенье, 05.05.2024, 02:14

Вітаю Вас Гость | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
...
Предметы и вещи картинки

Меню сайту

Рідна школа

Права дітей
Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Соціальні закладки

Годинник

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Головна » 2019 » Май » 9 » Семінар-практикум вчителів фізики на базі Руськокомарівської ЗОШ І-ІІІ ст.
08:49
Семінар-практикум вчителів фізики на базі Руськокомарівської ЗОШ І-ІІІ ст.

В умовах інноваційних змін розвитку сучасної освіти з’явилася нагальна потреба суспільства у творчих, діяльних, обдарованих громадянах, здатних до життєвого самовизначення. Новітня філософія освіти спрямовує навчально-виховний процес на формування духовного світу особистості, утвердження загальнолюдських цінностей, розкриття потенціальних можливостей та здібностей учнів, забезпечення оптимальних умов для їх життєвої самореалізації.
Навчальна діяльність на уроках покликана не просто дати учням суму знань, умінь і навичок, а формувати в них компетентність як загальну здатність, що ґрунтується на знаннях, досвіді, цінностях, здібностях, отриманих завдяки навчанню. Розвиток компетентностей може забезпечити досягнення нової якості освіти, спрямованої на всебічний розвиток особистості, з метою підготовки її до активної та ефективної участі в суспільному житті, з найбільшою користю для себе та для суспільства в цілому.

Саме цій проблематиці був присвячений семінар-практикум вчителів фізики на тему «Впровадження компетентнісного підходу в навчально-виховний процес при викладанні фізики», який пройшов на базі нашої школи  6 травня 2019 року.

На початку семінару директор школи Сарваш Л.В. привітала гостей та розповіла про сьогодення нашого навчального закладу. Побажала всім учасникам творчих здобутків, високих результатів у професійній діяльності та плідної роботи на семінарі.

Продовжив семінар вчитель фізики нашої школи та методист РМК відділу освіти, молоді та спорту Ужгородської РДА Чомоляк А.І.  доповіддю на тему «Впровадження компетентнісного підходу в навчально-виховний процесс при викладанні фізики”, яка супроводжувалася комп’ютерною презентацією.  Присутні вчителі прийняли  активну участь у обговоренні проблематики семінару.

            Практичну частину семінару провів вчитель фізики та інформатики Руськокомарівської ЗОШ І-ІІІ ст. Анталовці О.Ю., який показав майстер-клас на тему «Використання фізичного обладнання Fourier Education для впровадження компетентнісного підходу на уроках фізики ». Вчителі  з цікавістю спостерігали за проведенням експериментів та жваво обговорювали можливості використання даного обладнання на уроках фізики. 


 

Переглядів: 230 | Додав: master1971 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *:




Освітній портал
RSS v-osviti.at.ua...

RSS ПедПРЕСА


Copyright MyCorp © 2024