Руськокомарівський ліцей Воскресенье, 05.05.2024, 11:33

Вітаю Вас Гость | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
...
Предметы и вещи картинки

Меню сайту

Рідна школа

Права дітей
Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Соціальні закладки

Годинник

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Головна » 2019 » Апрель » 14 » Профорієнтаційна робота зі старшокласниками
17:50
Профорієнтаційна робота зі старшокласниками

                                   Профорієнтація – шлях до успіху

           Профорієнтаційна робота зі старшокласниками – одна з найважливіших ділянок роботи педагогічного колективу  Руськокомарівської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Адже вибір професії — один з головних життєвих виборів, який здійснює людина в юному віці, прокладаючи  життєвий шлях і долю. Він має велике значення як для самої людини, так і для суспільства.  

         У нашій школі  особлива увага приділяється школярам, які приймають доленосне рішення у своєму житті – вибір професії, а отже, потребують допомоги не лише від батьків та вчителів. Саме викладачі вищого навчального закладу формують ціннісну орієнтацію молоді у професійному самовизначенні із акцентом на особливостях майбутньої кваліфікації.

           З цією метою до нашої  школи завітали високі гості зі столиці нашої Батьківщини – Києва. Викладачі Київського університету права НАНУ- декан , кандидат юридичних наук Тарасевич Т.Ю., професор кафедри цивільно і кримінально правових дисциплін, кандидат юридичних наук Біленчук П.Д. та голова ради молодих вчених КУП НАНУ, старший викладач кафедри міжнародного права і порівняльного правознавства Кортукова Т.О розповіли про університет, організацію навчального процесу, особливості майбутньої професії, презентували особисті досягнення та перспективи навчання для кожного майбутнього студента.

          Зустріч запам’яталась не лише дружньою співбесідою і переглядом відеоінформації, а  й загальною високоінтелектуальною атмосферою, яку створили гості . Керівництво, вчителі та учні школи отримали запрошення на заходи, заплановані університетом . Гості подарували школі цінні подарунки-книги: «Київський університет права»,  «Малу енциклопедію кримінального права», «Великий енциклопедичний юридичний словник», «Україна і світ». Дирекція Руськокомарівської ЗОШ І-ІІІ ступенів висловлює щиру вдячність гостям – викладачам , Ужгородській районній раді і начальнику відділу освіти, молоді та спорту Ужгородської РДА Михайлишиній М.І. за організацію цікавої і актуальної для наших випускників зустрічі.

Переглядів: 253 | Додав: master1971 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *:




Освітній портал
RSS v-osviti.at.ua...

RSS ПедПРЕСА


Copyright MyCorp © 2024