Руськокомарівський ліцей Среда, 15.05.2024, 16:34

Вітаю Вас Гость | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
...
Предметы и вещи картинки

Меню сайту

Рідна школа

Права дітей
Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Соціальні закладки

Годинник

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Головна » 2019 » Декабрь » 18 » Профорієнтаційна екскурсія у Закарпатський НДЕКЦ МВС
21:27
Профорієнтаційна екскурсія у Закарпатський НДЕКЦ МВС

Працівники Закарпатського НДЕКЦ МВС познайомили учнів Руськокомарівської школи зі своєю діяльністю

     13 грудня,  учні 10 класу Руськокомарівської ЗОШ І-ІІІ ступенів відвідали Закарпатський НДЕКЦ МВС де було проведено ознайомчу екскурсію .

     Про діяльність Експертної служби МВС та різновиди видів досліджень, які проводяться експертами центру, розповіла учням провідний фахівець відділу забезпечення діяльності центру Тетяна Сухарева. Пройшовши до лабораторій відділу досліджень матеріалів, речовин і виробів, учні дізналися про особливості дослідження об’єктів хімічного та фізико-хімічного аналізу, про які розповів завідувач сектору дослідження наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів та прекурсорів Андрій Василечко. Про особливий вид трасологічної експертизи – дактилоскопічні дослідження, а також роботу з вилучення та ідентифікації відбитків пальців, ведення дактилоскопічних обліків розповів завідувач сектору дактилоскопічних досліджень Іван Трельо. Про різновиди трасологічної експертизи, роботу експертів при огляді місця події, а також цікаві випадки експертних досліджень з власного досвіду розповів учням завідувач сектору трасологічних досліджень Іван Сливка. А про роботу з дослідження документів, ознаки підробки грошових купюр, особливості дослідження почерку та підписів розповів школярам завідувач сектору почеркознавчих досліджень, технічного дослідження документів та обліку Сергій Шкрюба. Дана екскурсія мала також профорієнтаційне спрямування для учнів.
Керівництво Закарпатського НДЕКЦ МВС щиро побажали школярам успіхів у здобутті знань та опануванні майбутніх спеціальностей, творчої наснаги та щасливої долі.

     Учні та вчителі також щиро вдячні за цікаву та пізнавальну екскурсію.

 

 

Переглядів: 174 | Додав: master1971 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *:




Освітній портал
RSS v-osviti.at.ua...

RSS ПедПРЕСА


Copyright MyCorp © 2024