Руськокомарівський ліцей Воскресенье, 05.05.2024, 16:42

Вітаю Вас Гость | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
...
Предметы и вещи картинки

Меню сайту

Рідна школа

Права дітей
Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Соціальні закладки

Годинник

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Головна » 2019 » Апрель » 8 » Проект «Шукайте і знайдете»
20:25
Проект «Шукайте і знайдете»

                        

 

 

 

 «Шукайте і    знайдете»

Вся світова культура: музика, живопис, література, театр, кіно – пронизані ідеями Біблії, в тій чи іншій мірі вміщають в собі її елементи. Без знання Біблії людина сліпа і глуха. Без знання біблійних заповідей,  сюжетів, висловлювань неможливо стати освіченою людиною. Мова Біблії яскрава, багата, образна і афористична.

Саме про це йшла мова на  відкритому захисті авторського проекту «Чому ми так говоримо? (Біблійні афоризми у нашому мовленні)», проведеному вчителем зарубіжної літератури і російської мови Сивохоп Мартою Юліївною з учнями 9-х класів.

Присутні на заході вчителі, гості і учні мали змогу  прослідкувати весь процес роботи над проектом, відзначити результати роботи:  учительський буклет «Розгадуємо таємниці вічності»; презентацію; збірку творчих досягнень юних дарувань - «Духовні посіви», яка містить вірші з біблійним афоризмом, присвячені шкільним справам і творчості Миколи Гоголя; газету «Слово про слова»; тлумачний словник  крилатих слів з Біблії «Мудрість віків», ілюстрований творами живопису.

На завершення Марта Юліївна звернулася до учнів з напутнім словом «Шукайте і знайдете», яке складається з 77 біблійних афоризмів. Священик Руськокомарівського храму о. Іван Левко зробив підсумок проведеної  учнями і вчителем пошукової роботи на сторінках Вічної Книги і побажав успіхів у подальших дослідженнях.

Переглядів: 309 | Додав: master1971 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *:




Освітній портал
RSS v-osviti.at.ua...

RSS ПедПРЕСА


Copyright MyCorp © 2024