Руськокомарівський ліцей Воскресенье, 19.05.2024, 08:25

Вітаю Вас Гость | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
...
Предметы и вещи картинки

Меню сайту

Рідна школа

Права дітей
Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Соціальні закладки

Годинник

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Головна » 2023 » Февраль » 19 » Подарунок учням ліцею від колишньої учениці
21:45
Подарунок учням ліцею від колишньої учениці

Дуже приємно, коли навіть через роки, наші колишні учні не тільки з теплотою і вдячністю згадують школу, а й допомагають їй, особливо зараз . На початку 2 семестру ми отримали дуже цінний подарунок для наших учнів - більше 100 примірників кращих дитячих книжок світу! А зробила для школи такий подарунок колишня наша учениця, яка зараз проживає за кордоном, Гарагонич Єлизавета. Ця спонсорська допомога для нас дуже важлива і необхідна.Багато років бібліотечний фонд майже не поповнювався художньою літературою, а література російською мовою з 24 лютого 2022 року була вилучена з шкільної бібліотеки.
Тож, завдяки допомозі Гаранонич Єлизавети наші діти отримали прекрасну можливість читати твори Г. К.Андерсена, Л. Керролла, А. де Сент-Екзюпері, О. Генрі, Е.Портер, Р. Дала, М. Зузака,О.Уайльда. А. Нанетті, Дж. Лондона,Оруелла та ін. украінською мовою.
Подарувала для учнів Єлизавета і двохтомник творів української літератури, твори І. Багряного, У. Самчука, Андрія Любки та ін.
Дирекція Руськокомарівського ліцею, вчителі та учні висловлюють велику вдячність Гарагонич Єлизаветі за допомогу рідній школі. Нехай твоя доброта і щедрість повернуться до тебе сторицею. Бажаємо тобі всіляких благ,хай Бог пошле тобі міцного здоров’я та особистого щастя.

Переглядів: 24 | Додав: master1971 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *:




Освітній портал
RSS v-osviti.at.ua...

RSS ПедПРЕСА


Copyright MyCorp © 2024