Руськокомарівський ліцей Среда, 15.05.2024, 17:18

Вітаю Вас Гость | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
...
Предметы и вещи картинки

Меню сайту

Рідна школа

Права дітей
Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Соціальні закладки

Годинник

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Головна » 2019 » Сентябрь » 19 » Олімпійський тиждень 2019
10:49
Олімпійський тиждень 2019

      З 09 по 13 вересня 2019 року в Руськокомарівській ЗОШ І-ІІІ ступенів було проведено Олімпійський тиждень і Олімпійський урок в рамках Всеукраїнських заходів, присвячених Дню фізичної культури та спорту.

      Протягом тижня діти створювали цікаві та змістовні плакати до Дня спорту «Знай наший олімпійських чемпіонів» та «Олімпійські ігри», брали участь у виставці малюнків «Спорт у моєму житті», змаганнях з підтягування, футболу, волейболу,  шашок, легкої атлетики, настільного тенісу, для початкової школи були організовані «Веселі старти». Проведено інформаційні хвилинки та виховні години на спортивну тематику. Учні змагалися не лише у спритності та витривалості, а у знаннях про олімпійських чемпіонів, спортивні ігри та українських спортсменів.

     13 вересня 2019 року в школі відбувся загальношкільний Олімпійський урок «Із глибин  минулого до сьогодення. Швидше! Вище! Сильніше!» , який провів колишній учень школи Селменський Степан Степанович( головний редактор обласної газети «Спорт тайм», ведучий програми «Спорт»  на обласному телебаченні, суддя міжнародної категорії ФІФА, проректор Європейського слов’янського університету).

       З цікавістю слухали учні розповідь гостя про досягнення спортсменів  Закарпаття та України. Степан Степанович наголосив на значенні ідеалів і цінностей, які звеличують в гармонійне ціле якості тіла, волі та розуму, окреслив сутність олімпійського гасла: «Швидше! Вище! Сильніше!»

     Родзинкою уроку стала розповідь  директора школи Сарваш Л.В. про досягнення учнів нашої школи з велоспорту – Годинки Євгенії, Чомбокоша Максим, Ключковича Юрія та з футболу – Дзямко Олександра та Молнара Крістіана. Присутні на святі побажала їм успіхів на   шляху  у великий спорт.

Вчителі фізичної культури Молнар С.С. та Білак В.С. підвели підсумки  Олімпійського тижня. Було  визначено кращих спортсменів школи:Бокач Аліну(5-Б клас), Ільницького Максима, Бегені Крістіну(6-Б клас), Куклишина Олександра(7-А клас), Дзямко Олександра (7-Б клас), Вайнака Мирослава, Фетько Аллу(8-А клас), Буксаря Віктора, Куклишина Ростислава(8-Б клас), Рижак Емілію, Чудакову Ніку, Козар Аліну, Лозюка Руслана(9-А клас), Селменського Миколу, Марцин Ніколету(10 клас), Трофімчука Михайла (11-А клас), Шпонтак Марію, Дзямко Єлизавету (11-Б клас).

       Урок , який став своєрідним завершенням Олімпійського тижня в школі, пройшов на високому патріотичному рівні і підтвердив, що Олімпійський вогонь подорожує планетою і запалює в серцях людей світу дух миру, єдності, свободи, дружби 

       Проведення Олімпійського тижня покликане згуртувати учнів  об’єднатися навколо ідеї олімпізму, актуалізувати бажання розвиватися та удосконалювати свої здібності, формувати свідоме прагнення до здорового способу життя та сприяти вихованню почуття патріотизму, гордості за спортивні успіхи на славу рідної країни

Переглядів: 644 | Додав: master1971 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *:




Освітній портал
RSS v-osviti.at.ua...

RSS ПедПРЕСА


Copyright MyCorp © 2024