Руськокомарівський ліцей Среда, 15.05.2024, 18:49

Вітаю Вас Гость | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
...
Предметы и вещи картинки

Меню сайту

Рідна школа

Права дітей
Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Соціальні закладки

Годинник

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Головна » 2020 » Декабрь » 22 » Обласний онлайн семінар
19:45
Обласний онлайн семінар

Обласний онлайн семінар

для відповідальних за організацію гри „Сокіл” („Джура”)

22 грудня 2020 року Закарпатським центром туризму проведено онлайн семінар для відповідальних за організацію початкових та І етапу у районах (містах, в ОТГ)  Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри „Сокіл” („Джура”), у якому також взяли участь відповідальні за даний напрямок національно-патріотичного виховання у нашій школі - заступник директора школи з виховної роботи Рижак М.Ю. , вчитель Захисту України Білак В.С. та консультант Ужгородського районного центру професійного розвитку педагогічних працівників Ужгородської районної ради Чомоляк А.І. 

               

У заході взяли участь понад 100 працівників системи освіти районів, міст, ОТГ Закарпаття, які відповідають за організацію та проведення початкового та І етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри „Сокіл” („Джура”).

Під час роботи онлайн семінару учасники ознайомилися з нормативно-правовим забезпечення організації гри у 2020/2021 навчальному році. Окрім цього, зусилля організаторів було спрямовано на відпрацювання з учасниками заходу методик, які у подальшому сприятимуть формуванню у молодого покоління національно-патріотичної свідомості та заохоченню молоді до вивчення власної історії, популяризації національно-патріотичного та спортивного виховання, фізичного та морального загартування на засадах цінностей українського козацтва.

Переглядів: 110 | Додав: master1971 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *:




Освітній портал
RSS v-osviti.at.ua...

RSS ПедПРЕСА


Copyright MyCorp © 2024