Руськокомарівський ліцей Суббота, 04.05.2024, 22:46

Вітаю Вас Гость | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
...
Предметы и вещи картинки

Меню сайту

Рідна школа

Права дітей
Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Соціальні закладки

Годинник

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Головна » 2019 » Май » 14 » І (районний) етап дитячо-юнацької військово-спортивної патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)
20:30
І (районний) етап дитячо-юнацької військово-спортивної патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

 Дитячо-юнацька військово-спортивна патріотичнa гра «Сокіл» («Джура») Українського козацтва  проводиться з метою виховання в учнівської молоді патріотизму, любові до України, поваги до народних звичаїв, традицій, національних цінностей Українського народу та формування здорового способу життя, зміцнення духовного і фізичного здоров’я школярів, а також подальшого розвитку фізичної культури і спорту засобами спортивного орієнтування, туристсько-спортивних змагань та спеціальних навичок.

Саме тому 11 травня 2019 року на базі Лінцівської ЗОШ І-ІІІ ст. був проведений І (районний) етап дитячо-юнацької військово-спортивної патріотичної гри «Сокіл» («Джура») серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів Ужгородського району, у якому прийняла участь і команда нашої школи.

            Команди змагалися у знанні історії Українського козацтва, знанні топографічних знаків, визначенні азимуту а також у спритності, швидкості, силі та витривалості.

Проводились наступні види змагань:

Туристсько-спортивні:

«Козацький шлях» – комплексна спортивно-туристська дистанція з елементами орієнтування на місцевості та подоланням природних перешкод;

Конкурси:  «Відун», «Читання топознаків», «Визначення азимуту», «Рятівник», «Метання гранати» «Перетягування линви», підтягування на перекладині.

Змагання проходили як на спортивних майданчиках так і на природній місцевості. Не дивлячись на запеклу боротьбу, всі учасники змагань дотримувались принципів чесної гри, що має найважливіше значення для успішної пропаганди спорту, його розвитку та популяризації. Це розвиває спортивний дух, спортивну поведінку представників команд і глядачів, тим самим підвищуючи задоволення, що одержують від гри всі її учасники.

 

 

Переглядів: 290 | Додав: master1971 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *:




Освітній портал
RSS v-osviti.at.ua...

RSS ПедПРЕСА


Copyright MyCorp © 2024