Руськокомарівський ліцей Воскресенье, 05.05.2024, 06:06

Вітаю Вас Гость | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
...
Предметы и вещи картинки

Меню сайту

Рідна школа

Права дітей
Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Соціальні закладки

Годинник

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Головна » 2019 » Май » 15 » Глобальний Тиждень безпеки дорожнього руху
18:24
Глобальний Тиждень безпеки дорожнього руху

Відомо, що найдорожчий скарб людини – це її власне життя і здоров'я. Незнання або невміння дотримуватися певних правил часто призводить до втрати не тільки здоров'я, а навіть життя. Як ми знаємо, що з кожним роком зростає інтенсивність автомобільного руху на дорогах. А це в свою чергу, підвищує відповідальність усіх учасників дорожнього руху: водіїв, пішоходів, пасажирів. Тому, щоб зберегти своє здоров'я та життя потрібно завжди чітко дотримуватись встановлених Правил дорожнього руху.

З метою посилення профілактичної та роз’яснювальної роботи, підвищення рівня культури поведінки дітей на дорогах та закріплення знань Правил дорожнього руху у Руськокомарівській ЗОШ   І – ІІІ ступенів  з 06.05. по 12.05. 2019 року  пройшов  Глобальний Тиждень безпеки дорожнього руху.

Відповідно до тематики Тижня в школі проводилися ряд масштабних та інформативних заходів, націлених на підвищення обізнаності та усвідомлення найгостріших проблем безпеки дорожнього руху.

1. Заступником директора з ВР   Рижак М.Ю. розроблений    План проведення Тижня безпеки дорожнього руху  та виданий наказ № 56. Від 25.04.2019 року.

2. Класними керівниками 1-4 класів проведений Урок безпеки дорожнього руху « Безпека руху – безпека життя».

3. Організований конкурс – виставка  малюнків та плакатів « Діти за безпеку дорожнього руху».

4.  Класними керівниками 5-11 класів проведені виховні бесіди з метою пропаганди безпеки дорожнього руху.

5.  Учителями предмету « Захист Вітчизни  Митровка В.П. , Пащенко А.І.  проведені практичні заняття « Дії рятувальника під час ДТП».

6. Класними керівниками 7-А , Б класів проведена гра – вікторина « Правила руху завчи до ладу.»

7. Вчителем ОЗ Сарваш Л.В. , з учнями 5-9 класів ,проведені бесіди « Небезпека на вулиці». « Чи знаєш знаки дорожнього руху?»  та переглянуті мультимедійні презентації. Учні повторювали правила дорожнього руху, розглядали ситуації на дорогах, ділилися своїми знаннями з однолітками, розгадували загадки, виконували завдання Світлофора, пригадали види та значення дорожніх знаків, відповідали на питання вікторини.

8.Велика увага приділяється вивченню Правил дорожнього руху з учнями початкових класів, адже саме вони найменше знають про безпечне поводження на дорозі. Протягом тижня проводились хвилинки безпеки, під час яких за допомогою бесід, перегляду ілюстрацій, ігор з розмальовками, читання художніх творів, створення ігрових ситуацій дітям початкової школи надавалась можливість запам’ятати та вивчити правила безпечних ігор поблизу дороги.

 

Переглядів: 289 | Додав: master1971 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *:




Освітній портал
RSS v-osviti.at.ua...

RSS ПедПРЕСА


Copyright MyCorp © 2024