Руськокомарівський ліцей Понедельник, 29.04.2024, 07:48

Вітаю Вас Гость | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
...
Предметы и вещи картинки

Меню сайту

Рідна школа

Права дітей
Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Соціальні закладки

Годинник

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Головна » 2019 » Октябрь » 12 » День захисника України
06:31
День захисника України

 

День захисника України: свято, яке об’єднує!

14 жовтня – свято Покрови Пресвятої Богородиці, День Українського козацтва, День створення УПА, День захисника України.

 

У переддень 14 жовтня – Дня захисника України, Дня українського козацтва, Дня української повстанської армії (УПА), Дня святої Покрови Пресвятої Богородиці – у нашій школі  була проведена загальношкільна святкова лінійка  «Слава героям України!», метою якої стало формування в учнів розуміння понять «єдність», «цілісність», «незалежність», «герой», «патріот», «захисник», плекання громадянських якостей, почуття щирої поваги і вдячності до захисників Вітчизни усіх поколінь та історичних віх.  

Свято підготували вчитель «Захисту Вітчизни» Білак В.С. та  заступник директора з виховної роботи Рижак М.Ю. разом з учнями 10-го та 7-Б класів.

  Лінійка була проведена біля куточку пам’яті загиблих воїнів Небесної Сотні та героїв АТО.

Пронизливо  звучали слова ведучих  про воїнів, які виконують бойові завдання в зоні проведення антитерористичної операції, про колишнього учня нашої школи Голика Анатолія, який загинув під час  виконання бойового завдання. Хвилина мовчання за загиблими воїнами зворушила  серця кожного із присутніх. У своїх виступах заступник директора з навчально–виховної роботи Сивохоп М.Ю.та заступник директора з виховної роботи Рижак М.Ю. розповіли учням про історію свята та наголосили на тому, що відрадним є те, що вони причетні до гарної із славних традицій – вшанування захисників Вітчизни.

Учні, хоч і заочно, але з усією щирістю дитячої душі бажали захисникам України благополуччя і сил, здоров’я і щастя, мужності, стійкості, витримки. А ще з великою надією висловлювали переконання, що Мир – це Добро, а Добро завжди перемагає.

Переглядів: 219 | Додав: master1971 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *:




Освітній портал
RSS v-osviti.at.ua...

RSS ПедПРЕСА


Copyright MyCorp © 2024