Руськокомарівський ліцей Суббота, 27.04.2024, 04:51

Вітаю Вас Гость | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
...
Предметы и вещи картинки

Меню сайту

Рідна школа

Права дітей
Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Соціальні закладки

Годинник

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Головна » 2015 » Май » 19 » День цивільного захисту-2015
06:43
День цивільного захисту-2015

       У п'ятницю,  15 квітня 2015 року, в Руськокомарівській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся  День цивільного захисту населення. День цивільного захисту  - це можливість застосувати практичні навички і пригадати все про надзвичайні ситуації та правила поводження під час стихійних лих і пожеж.

        Розпочався День цивільного захисту урочистою лінійкою.  Основні завдання Дня цивільного захисту: вироблення в учнів умінь, навичок правильно і чітко діяти у різних надзвичайних ситуаціях для захисту свого здоров’я та життя; удосконалення теоретичних знань та практичних навичок під час захисту від наслідків надзвичайних ситуацій; практична перевірка вміння учнів користуватися засобами індивідуального захисту, , уміння виготовляти найпростіші засоби захисту органів дихання, надавати першу медичну допомогу; формування  і розвиток високих морально-психологічних якостей: мужності, відваги, витримки, ініціативи та кмітливості, взаємної виручки, постійної готовності виконати завдання цивільного захисту; виховання  впевненості в ефективності заходів, що проводить цивільний захист.

       У рамках Дня Цивільного захисту населення в школі було проведено ряд заходів.

     У вестибюлі школи були представлені малюнки та газети, які знайомили учнів з надзвичайними ситуаціями та правилами поведінки при їх виникненні, розгорнута експозиція засобів захисту населення від уражень, які виникають під час надзвичайних ситуацій.

 

      Протягом дня учні школи мали змогу зустрітися з представниками різних відомств, відповідальних за безпеку цивільного населення району і області.

     Заступник начальника ДУРЧ – 15, Мартинюк С.В. прочитав цікаву і пізнавальну лекцію для учнів школи про важливість дотримання правил цивільного захисту у надзвичайних ситуаціях. Учні переглянули відеофільми з цієї тематики.

    Восьмикласники  провели практичні заняття по наданню першої невідкладної допомоги при  виникненні надзвичайних ситуацій.

    Бригада пожежників Середнянської пожежної частини (начальник наряду ДПРЧ-16 Продан В.В., заступник начальника ДПРЧ-16 Пекар В.В.,пожежник ДПРЧ-16 Машкаринець Ю.М.,  водій ДПРУ-14 Чудаков Є.В.) звернулися до школярів із закликом чітко дотримуватись правил пожежної безпеки, продемонстрували дії пожежників та принцип роботи пожежної машини.  Учні з великою цікавістю приміряли професійне спорядження, уявляючи себе майбутніми пожежниками.

 

 

 

Переглядів: 958 | Додав: master1971 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *:




Освітній портал
RSS v-osviti.at.ua...

RSS ПедПРЕСА


Copyright MyCorp © 2024