Руськокомарівський ліцей Среда, 08.05.2024, 15:36

Вітаю Вас Гость | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
...
Предметы и вещи картинки

Меню сайту

Рідна школа

Права дітей
Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Соціальні закладки

Годинник

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Головна » 2015 » Май » 24 » Благодійний концерт для воїнів АТО
11:28
Благодійний концерт для воїнів АТО

Ось уже більше півроку у нашій державі іде війна на Сході, її називають антитерористичною операцією. Сьогодні про неї знають всі - і дорослі і діти.  Діти, які є нашим майбутнім, вже змалку змушені знати і відчувати, що таке війна.

Сьогодні десятки тисяч патріотів нашої держави знаходяться на передовій, захищаючи свободу, незалежність та територіальну цілісність України. На жаль, сотні з них отримали поранення і знаходяться на лікуванні у шпиталях та лікарнях. Усім їм, як ніколи, потрібні увага, добре слово, повага та любов небайдужих людей.

Учні Руськокомарівської  ЗОШ І-ІІІ ступенів  проявили ініціативу та почуття справжнього патріотизму.

 За підтримки  начальника відділу освіти Ужгородської РДА,  Михайлишиної М.І., директора Руськокомарівської ЗОШ І-ІІІ ступенів школи Сарваш Л.В. та начальника Мукачівського військового шпиталю підполковника медичної служби Бекера Я.Р. відбувся святковий концерт-зустріч учнів школи з пораненими солдатами-учасниками АТО. Концерт підготували  вчителі школи Турянчик Т.Ю., Гангур В.М., Глуханич М.І, Терпак М.І.

Зустріч відбулася 19 травня 2015 року  в  Мукачівському військовому шпиталі,

де проходять реабілітацію воїни АТО.  

Це перший учнівський концерт у шпиталі. А. М Сінельник заступник начальника госпіталю привітно зустрів юних "артистів".  За його словами - головне, аби бійці відчували підтримку людей та не вважали себе покинутими. Значення таких концертів дуже велике. Воно виявляється як турбота про людей і йде  бійцям на користь, бо вони бачать, що не покинуті, що про них не забули.

 Дитячі обличчя натхненні: усі розуміють, що роблять потрібну справу, потрібну не собі, а іншим. Це посильна дитяча допомога тим людям, які виборюють нашу державність не на словах, а ціною власної крові, власного життя. А діти – як дзеркало, вони завжди відображають те, що відчуває їхня чиста душа. Діти перейнялися ідеєю підтримки поранених воїнів АТО. Жоден не відмовився навідати їх у шпиталі. Хвилювались по-справжньому, ніби вперше виходили на сцену: танцювали, декламували, співали пісень про Україну, про її красу, про вічні людські цінності. В кожне слово, в кожен рух танцю вкладати всю маленьку, дитячу душу.  В дитячих очах – доросла свідомість, глибоке співчуття та безмежна повага до людей, які боронять рідну землю. В очах бійців – біль і втома, але разом з тим незламність, нескореність і вдячність дітям за принесену радість.  Вдячні глядачі довго не відпускали  учнів зі сцени своїми оплесками і на знак вдячності сфотографувалися з юними "артистами" Руськокомарівської  загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.  

Слава Україні! Героям Слава! 

Переглядів: 1085 | Додав: master1971 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *:




Освітній портал
RSS v-osviti.at.ua...

RSS ПедПРЕСА


Copyright MyCorp © 2024