Руськокомарівський ліцей Четверг, 02.05.2024, 01:42

Вітаю Вас Гость | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
...
Предметы и вещи картинки

Меню сайту

Рідна школа

Права дітей
Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Соціальні закладки

Годинник

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Головна » 2018 » Декабрь » 21 » Акція «16 днів проти насильства!»
20:09
Акція «16 днів проти насильства!»

   Як відомо з  25 листопада по 10 грудня в Україні проходила акція «16 днів протии насилля». Початок акції припадає на 25 листопада – Міжнародний день ООН протии насилля, кінець акції 10 грудня– Міжнародний  день Прав людини. В  рамках акції проведено захід «Стоп насильству!». Учнями  6-А класу (класний керівник Конкус О.Ю.)та учнями 10-А класу (класний керівник  Петруляк Н.М.).

 

        Метою заходу було висвітлити та залучити до обговорення учнів таких актуальних тем сьогодення  як – насилля  серед однолітків, буллінг, гендерне насилля, аборти, насилля у воєнний час, виховувати толерантність та співчуття. А легенди та інсценівки були чудовим прикладом, щоб краще зрозуміти реалії життя.


У рамках тижня «Правових знань» та «16 днів без насильства» учнями 6-А класу (класний керівник Конкус О.Ю.) та учнями 3 класу (класний керівник Місяйло Л.Ю.) було проведено  захід: «Казковий світ дитинства». Свято було проведено в формі судового дійства. Розглядалися судові справи із українських казок: «Колосок», «Кривенька качечка», «Кобиляча голова»,»Коза-дереза», «Півник та курочка», «Колосок», «Біда навчить». Інсценівки доповнювали  відео із казок, а також пісні персонажів у виконанні учнів.

      Учні декламували вірші про права дітей. Виступ завершив флешмоб «Україна — це ми». Мета заходу: показати, що дитина – повноцінний член суспільства, який має низку прав і обов’язків; ознайомити із життєвими ситуаціями  у яких дитина опиняється; виховувати гуманне ставлення до людей з фізичними вадами.

 

 

Переглядів: 385 | Додав: master1971 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *:




Освітній портал
RSS v-osviti.at.ua...

RSS ПедПРЕСА


Copyright MyCorp © 2024