Руськокомарівський ліцей Среда, 24.04.2024, 02:46

Вітаю Вас Гость | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
...
Предметы и вещи картинки

Меню сайту

Рідна школа

Права дітей
Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Соціальні закладки

Годинник

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Головна » 2019 » Июнь » 22 » Звіт про роботу пришкільного табору "Сонцеграй"
09:15
Звіт про роботу пришкільного табору "Сонцеграй"

Звіт

про роботу пришкільного табору з денним перебуванням  «Сонцеграй» у 2019 році

при Руськокомарівській  ЗОШ І–ІІІ ступенів

Літо – це пора незвичайних вчинків, нових вражень, пора нового яскравого життя. Літо – це окрема маленька республіка. Саме тому літній пришкільний табір має бути джерелом позитивних емоцій, дружби, доброти та здоров’я.


З 03  червня  по 21 червня 2019 р. при Руськокомарівській ЗОШ

 І–ІІІ ступенів діяв пришкільний  табір  відпочинку «Сонцеграй».

 

Усю виховну роботу табору «Сонцеграй» колектив спрямовував на те, щоб допомогти дітям розкрити свої творчі здібності, порозумітися між собою, пізнати один одного краще.

Адже дитина – це скринька з фантазією, талантом, упевненістю в собі, її просто потрібно вчасно відкрити.

У таборі 105 дітей цікаво провели свій час. Насамперед це діти, які потребують особливої соціальної підтримки, а саме:

з   багатодітних сімей –   15;

 талановиті та обдаровані –  83

 діти, батьки  учасників  в АТО – 2;

соціальна сфера 5

Зарахування дітей до табору здійснювалося на основі заяв батьків.

 Підчас роботи табору відпочинку було організоване 2-х разове харчування

( сніданок, обід).

Для працівників табору головним  стали організація відпочинку школярів, формування прагнення вести здоровий спосіб життя, усвідомлення його важливості, намагання жити у гармонії з природою і собою.
Робота в таборі була розподілена, як правило, на п’ять розділів:
- національно-патріотичне і громадянське виховання,
- виховання здорового способу життя,
- художньо - естетичне виховання,
- екологічне виховання,
- спортивні заходи.

Кадрове забезпечення пришкільного табору відпочинку «Сонцеграй» з денним перебуванням:

Начальник пришкільного табору відпочинку  – Рижак М.Ю.

Вихователі:  Калянин М.О., Терпак М.І,

                          Місяйло Л.Ю., Конкус О.Ю.,

                           Гулей Т.Ю., Буксар Л.Ю.,

                           Тюшка М.І., Білак В.В.,

                           Пащенко А.І., Фатула З.А.


Щоранку табір розпочинав свою роботу й закінчував організаційними лінійками. На лінійці оголошувався план роботи на день: як для всього табору , так і для окремих загонів. Проводилося нагородження найактивніших учнів грамотами табору та заохочувальними призами.

 На лінійці лунали назви і девізи  п’яти загонів «Діамант» , «Сонечко», «Еліта», «Веселка», «Усмішка» речівки , табірні пісні.

 

Кожен загін розміщувався в окремому класному  затишному та комфортному приміщенні.

  • Програма роботи табору включала в себе не тільки виховні заходи, бесіди з БЖ, також протягом всієї табірної зміни для зміцнення здоров’я дітей проводилися спортивні заходи: ігри з використанням м’ячів, скакалок, обручів, стрибки в довжину та висоту. Кожного дня вихователі проводили з дітьми зарядку. Учні багато часу перебували на свіжому повітрі, більшість ігор і спортивних занять проводилося на вулиці, мали можливість відпочити і зміцнити своє здоров’я.

Майже кожного дня з вихованцями табору проводилися різні тематичні конкурси, до яких діти завзято готувалися. Жодна перемога – чи то колективна, чи то особиста – не була залишена без уваги. Діти здійснили цікаві і пізнавальні екскурсії:  у м. Ужгород , Старе село,  Невицький замок, неповторний санаторно – курортний комплекс «Деренівська  купіль» ,

«Золота гора» , Ботанічний сад, спортивний комплекс «Зінедін», готельний комплекс «Під Дубом». Був організований відпочинок та день розваг   у Боздошському парку.

Змістовному і цікавому життю в пришкільному таборі став результат чіткої, обдуманої роботи колективу вчителів, які вважають, що пришкільний табір – це місце, у якому проходить робота з організації змістовного дозвілля та виховання дітей . Саме завдяки злагодженій та чіткій роботі адміністрації школи , начальника табору , вихователів, працівників харчоблоку та технічних працівників, вдалося забезпечити цікавий, змістовний, активний та корисний відпочинок для учнів.

Діти з великим задоволенням приходили кожен день у табір, де їх привітно зустрічали вихователі. Різноманітність форм та методів роботи сприяло розвитку спостережливості і творчої самостійності дітей, вихованню в них фізичної витривалості та інтересу до знань фізкультурою, зміцненню здоров’я, зміцненню відносин у колективі, взаємовідповідальності, бажання брати активну участь у спільних справах: конкурсах, змаганнях, розважальних святах, трудових операціях, акціях, виставках, іграх, лінійках.

Незабутні враження залишаться у вихованців від проведення Олімпійського дня , на якому  були присутні почесні гості. Особливо учням сподобалася гра – змагання між загонами «Веселі старти».

 

З метою надання практичних знань та вмінь з англійської  мови  при таборі

«Сонцеграй» діяв мовний табір  для школярів 5-8 класів, у якому було задіяно 30 учнів. Традиційно в складі табору сформовано мовні загони по 15 учнів. Очолювала роботу мовного табору вчитель англійської мови Чудакова У.І.  Слід відзначити насичену й цікаву програму, яку ретельно готувала вчителька.    Організовані   захоплюючі екскурсії   разом з іншими загоновими вихователями ,  дали змогу спілкуватися учням та вчительці  у невимушеній атмосфері. Діти  розмовляли та грали в ігри , співали пісень англійською мовою.

Табір «Сонцеграй » зачинив свої двері. Закінчилася табірна зміна…

До зустрічі, «Сонцеграю», наступного року!

 

Переглядів: 230 | Додав: master1971 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *:




Освітній портал
RSS v-osviti.at.ua...

RSS ПедПРЕСА


Copyright MyCorp © 2024