Руськокомарівський ліцей Пятница, 29.03.2024, 15:09

Вітаю Вас Гость | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
...
Предметы и вещи картинки

Меню сайту

Рідна школа

Права дітей
Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Соціальні закладки

Годинник

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Головна » 2018 » Апрель » 15 » Всесвітній день авіації та космонавтики
09:23
Всесвітній день авіації та космонавтики

Результат пошуку зображень за запитом "день космонавтики" 

Україна – космічна держава. Так була за часів, коли ми входили до складу СРСР, так залишається і зараз. Хоча часто грошей на розвиток космічних досліджень бракує, українці постійно беруть участь у міжнародних програмах, займаються розробками і виготовляють космічний транспорт. Нам є чим гордитися!

Україна зарекомендувала себе як космічна держава на самих витоках космонавтики як такої. Значних успіхів наші співвітчизники досягають і сьогодні. Українець був у відкритому космосі. А український прапор навіть кілька раз! До дня космонавтики представляємо вам  7 причин пишатися Україною у сфері підкорення космосу.

Всесвітній день авіації та космонавтики — свято, яке відзначають у Росії та деяких інших пострадянських країнах 12 квітня, яке було встановлене Міжнародною федерацією повітроплавання на знак першого польоту людини в космос. В Україні 12 квітня відзначається як День працівників ракетно-космічної галузі України.

Коли і як людство почне видобувати корисні копалини в космосі 

Нещодавно запущена ракета Falcon Heavy викликала справжній фурор в медіапросторі, доповнивши і без того багатий послужний список Ілона Маска. Невдалі запуски, автомобіль в космосі, орбітальний інтернет - такої уваги суспільства до космічної сфери не було, напевно, з 1960-х. Наступним етапом космічної лихоманки стане видобуток корисних копалин прямо з поверхні астероїдів.

ТУТ ви можете прочитати про те, наскільки реальна така ідея, дізнатись, що можна добувати з літаючих у космосі каменів, а також познайомитись з добіркою найбільш успішних приватних ракет.

 

 

Переглядів: 418 | Додав: master1971 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *:




Освітній портал
RSS v-osviti.at.ua...

RSS ПедПРЕСА


Copyright MyCorp © 2024