Руськокомарівський ліцей Четверг, 28.03.2024, 17:00

Вітаю Вас Гость | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
...
Предметы и вещи картинки

Меню сайту

Рідна школа

Права дітей
Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Соціальні закладки

Годинник

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Головна » 2013 » Ноябрь » 24 » Відзначення Дня української мови та писемності в Руськокомарівській ЗОШ І-ІІІ ступенів 08.11.2013р.
14:00
Відзначення Дня української мови та писемності в Руськокомарівській ЗОШ І-ІІІ ступенів 08.11.2013р.

Одним із основних напрямків навчально-виховної роботи в загальноосвітніх закладах є патріотичне й національне виховання учнів. Важливу роль у ньому  відіграють учителі української мови та літератури, адже саме вивчення рідної мови є першою сходинкою на шляху пізнання світу, а література як вид словесного мистецтва знайомить з культурою, менталітетом, психологією української нації.

Своєрідно відзначили цьогоріч День української мови та писемності учні та вчителі Руськокомарівської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Вчителем української мови та літератури Булеца Антоніною Іванівною був проведений конкурс «Чарівна україночка»  з учнями 10-А класу.

Форма конкурсу була обрана тому, що учні виявляють велику активність, зацікавленість, в них живе дух суперництва і бажання перемагати, робити щось краще за інших, демонструвати набуті знання і вміння.

Сонячний осінній день сприяв доброзичливому, родинному затишку у приміщенні школи, де проходило свято. Український народ багатий національною культурою, духовними традиціями. І тому, метою цього свята було відродження традицій, обрядів національної культури України.



До складу журі конкурсу входили: Сарваш Л.В. – директор школи, Сивохоп М.Ю. – завуч школи, Турянчик Т.Ю. – педагог-організатор,

Ердик С.М. – психолог школи, Гавріш Л.Ф. – вч.хімії

 

Не оминули чарівні конкурсантки і поетичну спадщину, яку залишили нам українські поети. З гордістю, патріотизмом, любов’ю до рідного слова звучали вірші у їх виконанні.



Різноманіття приготованих дівчатами страв української національної кухні приємно вразило і журі, і глядачів.



Панувала краса в усій естетизації з елементами сучасного зовнішнього вигляду дівчаток та з українським народним вбранням.



Не було меж фантазії в конкурсі «Коса- дівоча краса».



Перше місце  у конкурсі «Чарівна україночка»  здобула  Тюшка Марія.



Конкурс «Чарівна україночка» залишив приємні враження, хвилю позитивних емоцій та хороший настрій.


Переглядів: 629 | Додав: master1971 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *:




Освітній портал
RSS v-osviti.at.ua...

RSS ПедПРЕСА


Copyright MyCorp © 2024