Руськокомарівський ліцей Четверг, 25.04.2024, 10:27

Вітаю Вас Гость | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
...
Предметы и вещи картинки

Меню сайту

Рідна школа

Права дітей
Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Соціальні закладки

Годинник

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Головна » 2013 » Ноябрь » 19 » Веселий ярмарок у школі
13:36
Веселий ярмарок у школі


Давно вже визрівала у головах  педагогів Руськокомарівської школи ідея  проведення осіннього ярмарку … Та все якось не доходили руки… І ось нарешті цього року  зважились… Дійство відбулося у  п’ятницю, 18-го жовтня.

Школа в цей день нагадувала вулик. Вже з самого ранку вирували приготування: учні метушилися  з тацями напеченого тіста, різної здоби та напоїв, вчителі – з наміром плідно провести уроки. І ось нарешті - ярмарок…  Тут хочеться не тільки слухати, а й встигнути все побачити, роздивитися, взяти в руки, прицінитися чи сфотографуватися біля кожного столу з ласощами.

Ярмарок повниться гомоном, а людей- що яблуку ніде впасти! Не тільки учні та вчителі, а й батьки не пропускають можливості придбати смачну шкільну випічку. Очі біжать швидше за ноги, все хочеться розгледіти і спробувати. Чого тут тільки нема: пиріжки з повидлом та сосискою, лаваш з начинкою, млинці з лекваром та сиром, запашні булки, навіть горіхи, мед, чай та компот продавали… А скільки закарпатського печива напекли – не перерахувати…

Мета ярмаркування - благодійні справи, зроблені власними руками. Виручені ж від ярмарку кошти діти використають на спільні цілі. Куди їх спрямувати -  вирішить рада класу.

Такі заходи є дуже цікавими, бо до них готуються і дорослі, і діти. У своїх родинах батьки і діти спільно готують випічку та домашні страви, вишукують цікаві та оригінальні овочі з  присадибних ділянок. І все це завжди відбувається весело і гамірно…

Родзинкою  ярмарку став розважальний виступ учнів 9-а та 4-го класу під керівництвом вчителя хімії Гавріш Л. Ф.  та  педагога-організатора Турянчик Т. Ю. Наставники творчо підійшли до розважальної частини, підібрали номери, які зірвали шквал сміху та оплесків. Гостей шкільного ярмарку розважали: харизматичні «куми» - Чомбокош Василь та Прислупський Андрій,

колоритні «кумасі» – Турянчик Богдан та Галушка Василь,  невгамовні «циганки» - Стеценко Максим та Дзямко Богдан та чарівні ведучі - Жаткіна Андріана і Граб Вероніка.




  Кульмінацією виступу стала пісня  колективу "Лісапетний батальйон" у виконанні всіх учасників шоу.


                                  


Ярмарок настільки сподобався, що батьки навіть запропонували зробити його традиційним.

Задоволені, хоча й притомлені, повернулися всі додому, а вдома ділилися враженнями і дякували організаторам  за приємний  та цікавий захід, що згуртовує всю шкільну родину - учнів, учителів і батьківську громадськість.  


Переглядів: 2800 | Додав: master1971 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *:




Освітній портал
RSS v-osviti.at.ua...

RSS ПедПРЕСА


Copyright MyCorp © 2024