Руськокомарівський ліцей Четверг, 25.04.2024, 20:11

Вітаю Вас Гость | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
...
Предметы и вещи картинки

Меню сайту

Рідна школа

Права дітей
Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Соціальні закладки

Годинник

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Головна » 2015 » Октябрь » 28 » Тиждень ЗВ
08:18
Тиждень ЗВ

Згідно з Указом №806/2014 Президента України "Установити в Україні свято - День захисника України, яке відзначати щорічно 14 жовтня".

Відзначили День захисника України в Руськокомарівській ЗОШ І-ІІІ ст. предметним тижнем захисту Вітчизни з 12 по 16 жовтня 2015р.

З метою виховання української молоді у дусі військових традицій українського народу, формування патріотично зрілої особистості в школі було проведено ряд заходів.

Тиждень було розпочато з виставки учнівських тематичних стінгазет і урочистої лінійки, яку відкрили директор школи Сарваш Л.В. і вчитель захисту Вітчизни Білак В.С.

 

Продовжили учні 10-А, 7-А, 6-А та 6-Б класів Казіста Н., Ключкович Л., Попович А., Конкус Д.,Буксар В., Пилипенко Х., Пуга В. (вч. Білак М.М.) з виступом "З відданістю Україні в серці". Уривок з п'єси поставили учні 10-А, 10-Б, 9-А, 9-Б та 8-Б класів Лошак П., Словянин М., Кашула С., Загорбський Р., Козел В. (вч. Гурніш М.С.).

Виставку бібліотечної літератури на тему "Україна понад усе" підготувала бібліотекар школи Лукач Н.Ю. Уроки-презентації з обговоренням показали вчителі, класні керівники, класоводи школи. Підсумком тижня стали спортивні змагання між учнями 10-11-х класів "Естафета мужності". 

 

Переглядів: 528 | Додав: master1971 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *:




Освітній портал
RSS v-osviti.at.ua...

RSS ПедПРЕСА


Copyright MyCorp © 2024