Руськокомарівський ліцей Суббота, 20.04.2024, 05:58

Вітаю Вас Гость | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
...
Предметы и вещи картинки

Меню сайту

Рідна школа

Права дітей
Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Соціальні закладки

Годинник

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Головна » 2017 » Март » 18 » Тиждень точних наук
15:49
Тиждень точних наук

 


З 27 лютого до 3 березня у нашій школі проходив  Тиждень математики, інформатики та фізики.

Традиційно розпочався предметний тиждень із виставки стінгазет.  На дверях кабінетів були закріплені  цікаві вислови відомих людей про ці науки. Кожен клас від 5 до 11 представив власне бачення взаємозв’язку між цими предметами, їх значення та використання у житті.

 Протягом тижня були проведені багато цікавих уроків та позакласних заходів. Першими у плавання безкрайніми просторами математики пішли учні 7-х класів разом зі своїм вчителем Дроздою Юрієм Юрійовичем. Вони стали учасниками «Математичної регати».

Того ж дня, вчитель математики Білак Марія Михайлівна провела відкритий урок з використання мультимедійних засобів навчання у 8-А класі на тему «Квадратні корені. Перетворення ірраціональних виразів»

Естафету продовжили учні 5-х класів. Вчитель математики Фатула Зірка Андріївна захопила їх ідеєю проведення математичного КВК. Юні математики успішно продемонстрували свій  розум, кмітливість і винахідливість.

Четвертий день предметного тижня запам’ятався бінарним уроком з математики та інформатики у 8 класі. Вчитель математики Білак Марія Михайлівна та вчитель інформатики Анталовці Олександр Юрійович провели його у формі навчально-інтелектуальної гри  «Ігри чемпіонів» між командами «Піфагор» та «Алгоритм». Учні 8-х класів проявили знання математики та інформатики, кмітливість, винахідливість, почуття гумору та артистичність.

Закінчився тиждень нетрадиційним уроком «Світ математики» в 11-х класах, який провела вчитель математики Чомоляк Олена Миколаївна. Учням було цікаво побачити, як  математика пов’язана  з літературою, поезією, мистецтвом. Переглянувши фільм «Магія чисел», вони познайомилися із нумерологією та формулою кохання, побачили, яку роль відіграють числа у нашому житті, побачили зовсім інший чарівний світ чисел.

Переглядів: 433 | Додав: master1971 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *:




Освітній портал
RSS v-osviti.at.ua...

RSS ПедПРЕСА


Copyright MyCorp © 2024