Руськокомарівський ліцей Четверг, 25.04.2024, 10:09

Вітаю Вас Гость | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
...
Предметы и вещи картинки

Меню сайту

Рідна школа

Права дітей
Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Соціальні закладки

Годинник

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Головна » 2016 » Октябрь » 23 » Тиждень природничих наук
12:31
Тиждень природничих наук

З 03  по 07 жовтня 2016 року в школі проходив Тиждень Природничих Наук.

 

В рамках тижня було проведено:

Виставку творчих робіт: «Закарпаття – рідний край», за що учні були нагороджені цінними призами в номінаціях "1-5 класи", "6-8 класи", "9-11 класи". Автори найкращих робіт були нагороджені цінними подарунками

  1-5-ті класи:           6-8-мі класи:               9-11-ті класи:

І-ше місце -  3 кл       І-ше місце -    6-а          І-ше місце –   9-б

ІІ-ге місце -  2 кл       ІІ-ге місце -    7-б          ІІ-ге місце –   11-б

ІІІ-тє місце – 4 кл      ІІІ-тє місце -  7-а          ІІІ-тє місце –  10 кл

             КВК з хімії між учнями 7-х класів : «Початкові хімічні поняття» під керівництвом вчителів хімії - Гавріш Л.Ф. та Конкус О.Ю. Метою даного заходу було: узагальнити початкові хімічні поняття (засвоєні на уроках природознавства та початкової хімії), знання про речовину та хімічний елемент.

         Урок-тренінг на тему « Значення води і харчування для розвитку здоров’я підлітків» у 6-а класі   було проведено вчителем основ здоров’я Сарваш Л.В. Особливістю даного уроку було те, що учні не традиційно спілкувалися з учителем, а вели розмову через Віні-Пуха (іграшку). Це сприяло розкутості запитань учнів та зацікавленості у вивченні теми.

         Екологічні акції: «Чисте довкілля»  під керівництвом вчителя біології Білак В.В. Такі акції відіграють важливу роль у формуванні здорового способу життя та бережливого ставлення до навколишнього середовища.

Урок «Національний та етнічний склад населення України» у 9-б класі  провела вчитель географії   Легеза Н.Я. Учні дізналися про особливості національного складу, навчилися розрізняти національні меншини та етнічні групи українців та Закарпаття.

         Виховний захід на тему: «Що ти знаєш про природу» з учнями 5-их класів  під керівництвом вчителя біології Соляк О.І. Метою даного заходу було: збагатити знання дітей про лікарські дерева України, ознайомити з народними традиціями лікування рослинами і показати відображення цієї теми в легендах, прикметах, прислів’ях.

Виховний захід на тему: «Чарівниця Осінь»  з учнями 1-го та 4-го класів  під керівництвом  вихователя групи продовженого дня Конкус О.Ю.

Розважальне свято: «Веселий  ярмарок»  під керівництвом педагога-організатора  Турянчик Т.Ю. та  вчителя хімії Гавріш Л.Ф.

Це свято завжди проходить весело: в піснях, танцях, гуморі… Та цього року організатори вирішили змінити формат дійства і запропонували запрошеним гостям різноманітні  майстер-класи: з декоративного розпису по склу  ( керівник гуртка Дрогобецька Т.С.),

з плетіння корзин із природніх матеріалів  ( народна майстриня Вароді Кларіка),

з плетіння коси  ( обдарована учениця 9-б класу Сідун Валерія),

з домашньої практичності  ( вчителька – умілиця Чомоляк О. М.)

та бойового карате  ( переможець відкритого чемпіонату Ужгорода з карате –учень 8-а класу Конкус Дмитро)

Діти старалися як могли, використовуючи всі форми ярмаркування: приваблювали покупців різними рекламними закличками, знижували ціни на товар, використовували методи оптової продажі… Адже ціль благородна - кошти, зібрані на ярмарку -  підуть на лікування учня нашої школи. 

Переглядів: 659 | Додав: master1971 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *:




Освітній портал
RSS v-osviti.at.ua...

RSS ПедПРЕСА


Copyright MyCorp © 2024