Руськокомарівський ліцей Четверг, 28.03.2024, 14:41

Вітаю Вас Гость | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
...
Предметы и вещи картинки

Меню сайту

Рідна школа

Права дітей
Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Соціальні закладки

Годинник

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Головна » 2015 » Октябрь » 28 » Тиждень природничих наук
08:55
Тиждень природничих наук

 З 19-го по 23-тє жовтня 2015 року в школі проходив

Тиждень Природничих Наук.

В рамках тижня вчителями - членами методоб’єднання були проведені такі заходи:

Понеділок

  1. Конкурс – виставка стінгазет на тему: «Людина – частина природи». 

Результат незалежної експертної комісії виявився таким:

І-ше місце – учні 11-Б класу (Кл. кер. Буксар Л.Ю.)

ІІ-ге місце – учні 5-А та 8-Б класів (Кл. кер. Булеца А.І. та Чудакова У.І.)

ІІІ-тє місце – учні 6-Б класу (Кл. кер.  Турянчик Т.Ю.)

Інші учні отримали подяки від дирекції школи.

 2. Відкритий урок на тему:  «Що треба знати про туберкульоз і ВІЛ/СНІД»

Нетрадиційний урок-тренінг дає можливість розкритися учням з різних боків. Саме такий урок був продемонстрований вчителькою основ здоров’я Сарваш Л.В. у 5-А класі. Учні в цікавій та динамічній формі повторювали старий та засвоювали новий матеріал про такі небезпечні хвороби сьогодення, як ВІЛ та СНІД.

    

ВІВТОРОК

Відкритий урок на тему: «Різноманітність молюсків, їх роль у природі та значення в житті людини»

                    Цікавим видався урок – подорож у світ молюсків, який провела вчителька біології Соляк О.І. з учнями 7-Б класу: спочатку ми поринули у лекцію-презентацію про різноманітність молюсків, а потім потрапили у «торговий центр», що має багато різних відділів, які рекламували  вироби та продукти переробки молюсків. У своїх рекламних повідомленнях учні використали багато додаткової літератури, що виявилося дуже пізнавальним для всіх присутніх. 

СЕРЕДА
Екологічні акції :

«Школа – наш дім, а чистота – здоров’я  в нім!»

Цього дня вчителем біології Білак В.В. були проведені екологічні акції. Суть акцій полягав у тому, щоб виділити 10 - 15 хвилин з уроку для прибирання певної ділянки поблизу школи. Учні з захопленням прибирали на шкільній вулиці та подвір’ї. 

ЧЕТВЕР

Розважальне свято: «Осінній ярмарок» 

    Третій рік підряд школа ярмаркує…   Цього року учні готувалися не менш ретельно: напекли різного тіста, пиріжків, представили вироби власного виготовлення, торгували навіть тваринами з підсобного господарства… Адже мета благородна – частина коштів, зібраних на ярмарку, піде на підтримку онкохворих дітей  в рамках благодійної акції «Назустріч мрії». 

Учні старалися як могли, та й гості неабиякі завітали на ярмарок: голова райдержадміністрації Синишин А.А., начальник відділу освіти Ужгородської РДА – Михайлишина М.І., директор спорткомплексу «ZINEDIN» - Роман О.Ф. , директор Ужгородського БТІ – Федак Р.Ю., сільський голова – Білак В.С. та жителі навколишніх сіл. 

Розважальну частину свята підготували педагог-організатор Турянчик Т.Ю. та вчитель хімії Гавріш Л.Ф. Тут було все: і веселі сценки на родинно-побутову тематику, і милозвучний спів українських ярмаркових пісень у виконанні ансамблю учнів 5-Б класу  під керівництвом Луцьо В.В. та учнів 6-Б класу, і жвавий танець «Хоровод овочів» у виконанні учнів 6-А класу та запальний циганський танець у виконанні учнів - ромів. 

 

 

Кульмінацією виступу став вихід харизматичних  циганок, образи яких переконливо втілили неперевершені актори –учні 11-А класу: Турянчик Богдан, Галушка Василь, Стеценко Максим та Дзямко Богдан. Вони весело привітали учасників  ярмарку, розсмішили всіх пророкуваннями та заспівали запальної пісні.

Гості, окрилені дитячою енергією, з радістю купували смаколики. Задоволені та трошки втомлені торгівлею, учні  разом доїдали залишки нерозпроданого товару…

 П’ЯТНИЦЯ

Конкурсно-розважальний захід на тему:  «Міс Географія» 

Цікавою формою розвитку пізнавальних здібностей учнів став конкурс: «Міс Географія», який провела вчителька географії Легеза Н.Я. з учнями 9-А, 9-Б та 8-Б класів. 

Дівчата демонстрували вбрання країни, яку представляли, та змагалися у знаннях  географічних назв, міст,  річок та областей України. Титул «Міс Географія» у напруженій боротьбі виборола Конкус Ніколетта (учениця 8-Б класу).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 1352 | Додав: master1971 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *:




Освітній портал
RSS v-osviti.at.ua...

RSS ПедПРЕСА


Copyright MyCorp © 2024