Руськокомарівський ліцей Четверг, 25.04.2024, 05:58

Вітаю Вас Гость | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
...
Предметы и вещи картинки

Меню сайту

Рідна школа

Права дітей
Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Соціальні закладки

Годинник

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Головна » 2018 » Ноябрь » 22 » Тиждень безпеки життєдіяльності
21:38
Тиждень безпеки життєдіяльності

Як же, хочеться усім нам, дорослим, уберегти своїх дітей від неприємностей, захистити від небезпеки, яка очікує на них, недосвідчених і цікавих, на кожному кроці. Але чи можливо щохвилини бути поруч? Звичайно, ні… Вихід один – навчити учнів безпечної поведінки, сформувати у них відповідні навички. Навчаємо дітей протягом усього року, проводимо «Тиждень безпеки життєдіяльності. “
Саме такий тиждень під гаслом «Безпека на дорозі – безпека в житті» розпочався 12 листопада у Руськокомарівській ЗОШ І-ІІІст. виставкою дитячих робіт на тему «Мої друзі світлофор та зебра».
13 листопада для учнів 7-а, 7-б класів була проведена вікторина « Мій друг- дорожній рух», яку провели класні керівники Буксар Л.Ю., та Гулей Т.Ю.
Директор школи ,вчитель хімії та основ здоров’я Сарваш Л.В.
розповіла про правила поведінки на дорозі, права та обов’язки пішоходів, про автомобілі спеціального призначення та про відповідальність та наслідки недотримання існуючих правил. Рижак М.Ю.. заступник директора з виховної роботи надала інформацію школярам щодо надання першої домедичної допомоги під час ДТП.


Школярі уважно прослухали і зробили для себе висновки, щодо необхідності дотримання правил дорожнього руху, це може зберегти їх життя і здоров’я, а також життя і здоров’я інших учасників дорожнього руху
.

Урок-гру «Вчи і поважай правила дорожнього руху» провела у 5-А класі  Терпак М.І.

Переглядів: 443 | Додав: master1971 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *:




Освітній портал
RSS v-osviti.at.ua...

RSS ПедПРЕСА


Copyright MyCorp © 2024