Руськокомарівський ліцей Среда, 24.04.2024, 10:00

Вітаю Вас Гость | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
...
Предметы и вещи картинки

Меню сайту

Рідна школа

Права дітей
Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Соціальні закладки

Годинник

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Головна » 2016 » Ноябрь » 29 » Thanksgiving Day
21:14
Thanksgiving Day

     День подяки

 Традиції визначають свято і роблять його особливим. В будь-якому поколінні вони утворюють зв'язок з минулим і включають в себе спадщину для майбутніх поколінь. День подяки дає можливість відчути цей безперервний контакт поколінь. Традиції святкування Дня подяки мають глибокі корені в історії Америки. Його святкують кожного року в четвертий четвер листопада.

    24 листопада 2016 року в рамках тижня іноземних  мов в Руськокомарівській загальноосвітній школі I-III ст. учні 9-Б класу разом з класним керівником, вчителем англійської мови Чудаковою Уляною Іванівною підготували цікавий позакласний захід «Thanksgiving Day» ( День подяки).

   Щоб зрозуміти суть цього свята, учні спробували трішки заглибитися в історію. Розповіли, як виник День подяки, ознайомили присутніх з традиціями святкування та символами свята.

   На уроці було переглянуто цікавий фільм про історію виникнення Дня подяки, учні підготували гарні малюнки, співали пісні, декламували вірші-подяки Богу  англійською та українською мовами.

   На завершення заходу вчителька подарувала присутнім та учням різнобарвні осінні листочки з написом «Thank You,God…», на якому кожен повинен був закінчити речення, подумавши, за що він вдячний Богу. Ці листочки – нагадування про подяку Господу за все, чим він обдарував нас у цьому житті.

   Тож будьмо вдячні Богу за кожен наш день!

Переглядів: 791 | Додав: master1971 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *:




Освітній портал
RSS v-osviti.at.ua...

RSS ПедПРЕСА


Copyright MyCorp © 2024