Руськокомарівський ліцей Пятница, 29.03.2024, 06:54

Вітаю Вас Гость | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
...
Предметы и вещи картинки

Меню сайту

Рідна школа

Права дітей
Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Соціальні закладки

Годинник

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Головна » 2017 » Ноябрь » 9 » «Шкільна бібліотека - за здоровий спосіб життя»
18:17
«Шкільна бібліотека - за здоровий спосіб життя»

 

Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек під гаслом «Шкільна бібліотека - за здоровий спосіб життя» в Руськокомарівській ЗОШ 1-3 ст.

        З метою залучення учнів до активної участі у проведенні місячника шкільною бібліотекою були проведені такі заходи:

  • тематична виставка «Вороги юності та краси», яку оформила бібліотекар Лукач Н.Ю.;
  • виховні бесіди, диспути про здоровий спосіб життя, які провели класний керівник 5-а класу Конкус О.Ю. та 9-б класу Соляк О.І.

Для учнів 6-а, 6-б та 5-а класів  було проведено інформаційно-виховну годину «Відомі люди з особливими потребами». Вчитель зарубіжної літератури Гулей Т.Ю. створила і продемонструвала учням комп’ютерні презентації «Життя перемагає» і  «Видатні сліпі люди» .У ході заходу дітям було наголошено на тому, що всі відомі особистості, незважаючи на інвалідність, домоглися визнання у суспільстві.

Грабовська В.М. , вчитель зарубіжної літератури, голова районної організації інвалідів, презентувала учням 11, 10, 6-а, 6-б та 5-а класів книгу «Творчість особливих людей Закарпаття». Вона розповіла про письменників Закарпаття, вишивальниць, які є інвалідами .  На завершення заходу виступила завуч школи Сивохоп М.Ю., яка наголосила учням на  необхідності толерантного  ставлення до людей з особливими потребами.

У 8-А, 8-Б класах пройшов круглий стіл «Раціональне харчування» . Його провели класні керівники Гавріш Л.Ф. та Турянчик Т.Ю.. Бібліотекар школи Лукач Н.Ю. організувала виставку книг «Національна кухня».

Вчитель основ здоровя Сарваш Л.В. провела пізнавальну бесіду «Вода – джерело життя» з учнями 7-х і 5- класів. Школярі мали можливість ознайомилися з презентацією «Як вода джерельна  будьте всі здорові» , яку підготувала учениця 7-А класу Чудакова Ніка

У 4 класі пройшов конкурс-вікторина « Що я знаю про здоров’я». Його підготували і провели  класний керівник 4 класу Калянин М.О. та бібліотекар  Лукач Н.Ю.  На заході  були присутні працівники  Ужгородської міжрайонної філії державної установи «Закарпатський обласний лабораторний центр»

На завершення місячника для учнів старших класів була організована зустріч із лікарем загальної практики та сімейної медицини Р. Комарівської АЗПСМ Федак О.С, яка розповіла про складові здорового способу життя.

Переможцями  місячника «Шкільна бібліотека - за здоровий спосіб життя» стали учні 4 класу класний керівник Калянин Мар’яна Олексіївна 

   Інформацію підготувала бібліотекар школи  Лукач Н.Ю.

Переглядів: 468 | Додав: master1971 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *:




Освітній портал
RSS v-osviti.at.ua...

RSS ПедПРЕСА


Copyright MyCorp © 2024