Руськокомарівський ліцей Четверг, 18.04.2024, 06:18

Вітаю Вас Гость | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
...
Предметы и вещи картинки

Меню сайту

Рідна школа

Права дітей
Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Соціальні закладки

Годинник

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Головна » 2015 » Ноябрь » 15 » Професій - тисячі, одна - твоя
13:26
Професій - тисячі, одна - твоя

Початок листопада запам'ятається учням нашої школи цілою серією зустрічей з представниками різних професій. Вони розповіли учням про особливості навчання в українських а також закордонних вузах, познайомили з перспективами подальшої роботи по відповідним спеціальностям, а дехто навіть показав на практиці своє вміння. Але про все по-порядку... 


З метою пропагування здорового способу життя в учнів вчитель основ здоров’я  Сарваш Лариса Василівна запросила  лікарів-стоматологів УжНУ. Ярослав та Роман розповіли дітям, як правильно чистити зуби, провели профілактичний огляд ротової порожнини учнів, навчили правильно вибирати зубну пасту і щітку.

 Марушинець Ярослав ( колишній учень Лариси Василівни) розповів про особливості професії стоматолога  та запросив бажаючих  на навчання в Ужгородський університет.

10 листопада 2015 року в Руськокомарівській ЗОШ І-ІІІ ст. відбулася зустріч учнів 9-11 класів з кандидатом філологічних наук, доцентом кафедри української мови філологічного факультету УжНУ Баньоі В.Ф. Вероніка Федорівна презентувала особливості навчання на філологічному факультеті УжНУ, зокрема  напряму «Українська мова та література». Викладач наголосила на тому, що філолог – це не тільки вчитель української мови та літератури. Закінчивши філологічний факультет, можна працювати і  журналістом, редактором, працівником бібліотек, копірайтером, рерайтером, piar-менеджером тощо. Учням  цікаво було дивитися відео-представлення філологічного факультету. Всі учні були приємно вражені тим, що нинішній викладач університету Вероніка Федорівна – випускниця нашої школи. Вона щиро дякувала всім  рідним вчителям. Любов до мови їй прищепила   мама – вчителька української мови та літератури Руськокомарівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Петруляк Наталія Миколаївна.

12 листопада 2015 року у школу завітали давно очікувані, запрошені директором школи Сарваш Ларисою Василівною, гості – представники  групи компаній «Феміда», які вже 20 років успішно працюють в Україні.     Генеральний директор Річіна Тетяна на зустрічі з учнями розповіла про переваги навчання за кордоном, про послуги, пов’язані із студентськими програмами в Європі, зокрема, в Словакії, Польші і Угорщині. Учнів зацікавила сучасна інформація, яку надали  професійні юристи і консультанти. Адже ті студенти, які  одержать  освіту за кордоном, мають можливість повернутися в Україну висококваліфікованими спеціалістами та принести користь рідній державі.

Переглядів: 801 | Додав: master1971 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *:




Освітній портал
RSS v-osviti.at.ua...

RSS ПедПРЕСА


Copyright MyCorp © 2024