Руськокомарівський ліцей Суббота, 20.04.2024, 05:53

Вітаю Вас Гость | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
...
Предметы и вещи картинки

Меню сайту

Рідна школа

Права дітей
Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Соціальні закладки

Годинник

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Головна » 2019 » Июнь » 14 » Олімпійський день у таборі відпочинку "Сонцеграй"
14:45
Олімпійський день у таборі відпочинку "Сонцеграй"

 

На виконання наказу відділу освіти, молоді та спорту "Про проведення всесвітнього Олімпійського дня в районі" №139 від 03.06.2019 року 14 червня у пришкільному таборі відпочинку "Сонцеграй" був відзначений всесвітній Олімпійський день.

На табірне свято завітали методист відділу освіти, молоді та спорту Чомоляк А.І. та директор Закарпатського центру фізичного здоров"я населення  "Спорт для всіх" Станко Олександра Ярославівна з подарунками для учнів школи та вихованців табору. Діти були надзвичайно раді м"ячам, скакалкам, гімнастичним кругам, волейбольній сітці та шашкам, які привезли з собою шановні гості.

Учительський та учнівський колектив Руськокомарівської ЗОШ І-ІІІ ст. щиро завдячує начальнику відділу освіти, молоді та спорту Ужгородської РДА Михайлишиній М.І. та Закарпатському центру фізичного здоров"я за допомогу та дієву співпрацю.

День розпочався урочистою лінійкою "О, спорт, ти - зодчий трудівник!", а завершився спортивними змаганнями, які проходили під девізом "Швидше, вище, сильніше!".  Переможці змагань були нагороджені грамотами.

 

Переглядів: 275 | Додав: master1971 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *:




Освітній портал
RSS v-osviti.at.ua...

RSS ПедПРЕСА


Copyright MyCorp © 2024