Руськокомарівський ліцей Пятница, 29.03.2024, 14:01

Вітаю Вас Гость | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
...
Предметы и вещи картинки

Меню сайту

Рідна школа

Права дітей
Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Соціальні закладки

Годинник

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Головна » 2017 » Март » 10 » Міжнародний день рідної мови
23:58
Міжнародний день рідної мови

    Що є найціннішим в житті кожної людини? Рідна мати, рідна земля, рідна мова. У рідному слові початок усіх початків людського буття. Вчителі і учні Руськокомарівської ЗОШ І-ІІІ ступенів завжди  пам’ятають про це , бережуть, плекають, збагачують, примножують красу рідної мови.

    21 лютого у Міжнародний день рідної мови в школі відбулися такі заходи: тематичні виховні години; виставка малюнків, плакатів, інсценізацій.

 Вчителі української мови та літератури провели відкриті уроки. Пащенко Антоніна Іванівна в 10 класі  здійснила цікаву подорож «Краса і сила українського слова».

«Розвиток мовлення. Доповідь на основі двох-трьох джерел на суспільну тему у публіцистичному стилі» такою була тема уроку у 9-Б класі у Петруляк Наталії Миколаївни. З  учнями цього класу вчителькою проведено також змістовну наукову конференцію під гаслом «Мова-душа народу».

Не залишилися осторонь і вчителі початкових класів. Вчителька 3 класу Калянин Мар’яна Олексіївна відзначила Міжнародний день рідної мови з своїми вихованцями яскравим позакласним заходом «Мова-найдорожчий скарб нашого народу».

 

  Людина, яка забула свою мову, не живе, а існує. Тож побажаємо всім українцям, що свято бережуть українське слово - щастя, натхнення, добра, миру , світлого майбутнього, живіть повноцінним життям, досягайте вершин, адже у ваших руках доля нашої країни.

Переглядів: 448 | Додав: master1971 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Marrieadurb  
0
creme gelato18650 lithium battery charger http://nam999.com/node/4 same plast gel efficaciacup abano

reason to livecome si fa il gel alle unghie http://clb.tst.vgc.be/node/172 cricket live scorgelato pizzo calabro

Имя *:
Email *:
Код *:




Освітній портал
RSS v-osviti.at.ua...

RSS ПедПРЕСА


Copyright MyCorp © 2024