Руськокомарівський ліцей Пятница, 29.03.2024, 03:16

Вітаю Вас Гость | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
...
Предметы и вещи картинки

Меню сайту

Рідна школа

Права дітей
Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Соціальні закладки

Годинник

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Головна » 2017 » Апрель » 4 » Конкурс писанкарства "Воскресни, писанко!"
16:02
Конкурс писанкарства "Воскресни, писанко!"

            

 

Конкурс писанкарства "Воскресни, писанко!" проводиться щорічно напередодні Великодніх свят.

З метою розвитку творчих здібностей дітей та підлітків, залучення широкого кола дітей до вивчення звичаїв українського народу у сфері декоративно-ужиткового мистецтва на прикладі писанкарства, виховання національно-патріотичних почуттів, гордості за свою країну, рідний край  в Руськококмарівській ЗОШ 1-3 ст. з 1.03. 2017 року по 23 .03.  проходив шкільний етап конкурсу «Воскресни, писанко!».

У конкурсі взяли участь учнівські колективи 1- 11 класів. Подані роботи були виготовлені власними руками в різноманітних техніках виконання:  «Дряпанка», «Мальованка», «Зернівка», писанка, прикрашена бісером, писанка, виготовлена у техніці квілінг, писанка, виготовлена з пластиліну.

Конкурсне журі, у складі директора школи Сарваш Л.В., заступника директора з навчальної роботи Сивохоп М.Ю., заступника директора з виховної роботи Рижак М.Ю та вчителя образотворчого мистецтва , Буксар ЛЮ. ,вразила різноманітність робіт та техніки виконання . Журі також відзначило , що більшість конкурсних робіт за орнаментальними мотивами відповідають регіональним та загальнонаціональним художнім традиціям  Оцінювалися роботи за такими критеріями - відповідність регіональним традиціям щодо розпису, орнаменту, кольористики , уміння за допомогою знаків-символів розкрити тему, естетичне враження та художній рівень робіт, оригінальність оформлення конкурсних робіт . Кращі роботи були відібрані для районного конкурсу « Воскресни, списанко!»

 Отож, величезне спасибі всім, хто долучився до конкурсу «Воскресни, писанко!».

Переглядів: 493 | Додав: master1971 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *:




Освітній портал
RSS v-osviti.at.ua...

RSS ПедПРЕСА


Copyright MyCorp © 2024