Руськокомарівський ліцей Четверг, 25.04.2024, 18:31

Вітаю Вас Гость | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
...
Предметы и вещи картинки

Меню сайту

Рідна школа

Права дітей
Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Соціальні закладки

Годинник

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Головна » 2015 » Декабрь » 10 » День пам’яті жертв Голодомору в Руськокомарівській ЗОШ І–ІІІ ступенів
08:32
День пам’яті жертв Голодомору в Руськокомарівській ЗОШ І–ІІІ ступенів


З нагоди відзначення Дня пам’яті жертв голодомору 1932- 1933 років у Руськокомарівській ЗОШ 1- ІІІ ступенів були проведені такі заходи:

1. У шкільній бібліотеці Лукач Н.Ю. оформила куточок пам’яті « Жнива скорботи». Розповіла своїм відвідувачам про страшні роки Голодомору, ознайомила їх з наявною літературою на цю тему.

2. Вчитель історії Гурніш М.С. виготовила інформаційний стенд « Пам'ять народу неубієнна».

3. 27 листопада 2015 року класний керівник 11-Б класу Буксар Л.Ю., заступник директора з виховної роботи Рижак М.Ю. разом з учнями  11-Б, 6-А, 7-Б класів провели урок-пам'ять на тему «Не згасни, свічко пам’яті!».

Метою проведеного заходу було вшанувати пам'ять безвинно замучених голодом, виховувати в дітей особистісні риси громадянина України, патріотизм, розвивати в дітей дотримання правил траурного етикету та  традицій вшанування померлих і загиблих.

Під час проведення заходу звучали пісні у виконанні О.Білозір « Свіча» , «Молитва», « Остання хлібина». Одинадцятикласники та учні 6, 7 класів знову змусили згадати кожного з присутніх про ті страшні часи Голодомору, задуматись над трагедією, що  не минула майже жодну сім’ю  українського народу. Серця учнів та вчителів не залишились байдужими після проведеного уроку і скорботної Хвилини Мовчання та вшанування пам’яті загиблих в 1932 – 1933 роках.

Переглядів: 682 | Додав: master1971 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *:




Освітній портал
RSS v-osviti.at.ua...

RSS ПедПРЕСА


Copyright MyCorp © 2024