Руськокомарівський ліцей Суббота, 20.04.2024, 15:34

Вітаю Вас Гость | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
...
Предметы и вещи картинки

Меню сайту

Рідна школа

Права дітей
Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Соціальні закладки

Годинник

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Головна » 2014 » Сентябрь » 27 » День Духовності та здоров`я + Осінній ярмарок - 2014
15:44
День Духовності та здоров`я + Осінній ярмарок - 2014

26 вересня 2014 року в Руськокомарівській ЗОШ І-ІІІ ступенів пройшов  День Духовності та здоров`я. На свято були запрошені гості: священик Руськокомарівської церкви - отець Іван Левко, голова Руськокомарівської сільської Ради - Білак Віталій Степанович, батьки та жителі с.Р.Комарівці.

Приємною несподіванкою для шкільної громади став візит Горвата Роберта - кандидата в народні депутати України від  блоку Петра Порошенка. Він привітав учнів школи з Днем Духовності та здоров `я, презентував книгу «Час обрав нас», приурочену 70-річчю визволення Закарпаття, України і досягненням Перемоги у Великій Вітчизняній війні.

     Отець Іван звернувся до присутніх із тлумаченням основних постулатів Святого Письма,помолився  за героїв АТО та долю України. Зворушено і урочисто звучали  «Молитва за Україну» та десять  Божих заповідей, які промовляли учні школи.

     Після урочистої лінійки учні здійснили пробіг «Ми за мир та вільну Україну!» вулицями села, який закінчився спортивними змаганнями.

  Завершенням свята і Тижня природничих наук стала вже традиційна благодійна  акція «Веселий  ярмарок».

     Метою цієї акції було бажання учнів і батьків допомогти солдатам - захисникам нашої держави в боротьбі за мирне небо над головами, за сонячні лани та безтурботне дитинство. Кошти, зароблені на ярмарку, будуть перераховані у фонд АТО.

 

Переглядів: 1239 | Додав: master1971 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *:




Освітній портал
RSS v-osviti.at.ua...

RSS ПедПРЕСА


Copyright MyCorp © 2024