Руськокомарівський ліцей Пятница, 19.04.2024, 09:31

Вітаю Вас Гость | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
...
Предметы и вещи картинки

Меню сайту

Рідна школа

Права дітей
Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Соціальні закладки

Годинник

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Головна » 2018 » Апрель » 29 » Чорнобиль – чорний біль України
20:24
Чорнобиль – чорний біль України

26 квітня 2018 року виповнюється 32 роки Чорнобильській трагедії – найстрашнішій катастрофі в історії людства. Для сучасних дітей Чорнобильська катастрофа  є найтрагічнішою сторінкою в книзі їхнього життя. Тому й повинні вони знати правду про причини і наслідки цієї непоправної трагедії. Класний керівник Турянчик Т.Ю. з учнями 8-Б класу Руськокомарівської  ЗОШ І-ІІІ ступенів провели виховний захід під назвою «Чорнобиль – чорний біль України»,  де згадали  ці трагічні події  та вшанували пам'ять рятувальників, які затулили собою не тільки станцію, а й Європу.

  Учні розповіли про учасників ліквідації аварії, наших односельчан, які з перших днів були присутні в зоні біди:  Штефанця Т.Й., Бакайса М.,  Свиду М.І.

Учні зрозуміли, що потрібно берегти оточуючий світ, пам'ятати історію Батьківщини, та імена тих людей, які пішли в небуття.

Вчитель історії Гурніш М.С. провела з учнями 7-Б, 10 та 11 класів виховну годину "Година пам'яті. Чорнобиль". Учні розповіли про трагедію, що сталася 26 квітня 1986 року.

Школярі переглянули відео "Чорнобиль. Хроніки важких тижнів" та "Ехо Чорнобиля". Гурніш М.С. розповіла про книгу поетеси Ганни Костів "Зона". Учні читали вірші з даної книги.

Захід був націлений на майбутнє без атомних катастроф та воєн.

Переглядів: 352 | Додав: master1971 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *:




Освітній портал
RSS v-osviti.at.ua...

RSS ПедПРЕСА


Copyright MyCorp © 2024