Руськокомарівський ліцей Среда, 24.04.2024, 14:40

Вітаю Вас Гость | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
...
Предметы и вещи картинки

Меню сайту

Рідна школа

Права дітей
Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Соціальні закладки

Годинник

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Головна » 2018 » Октябрь » 2 » 100-річчя з дня народження Василя Сухомлинського
07:00
100-річчя з дня народження Василя Сухомлинського


         Він віддав своє життя дітям..

 28 вересня, з нагоди 100-річчя з дня народження  Василя Сухомлинського,  в Руськокомарівській ЗОШ I-III ст.був проведений вечір – пам’яті видатного українського педагога, учителя, письменника, поета та публіциста. У заході прийняли участь учні 7-х класів. Розпочався вечір з вступного слова класних керівників Гулей Т.Ю. та Буксар Л.Ю., далі прозвучала « Ода вчителю», присвячена Сухомлинському, учні читали вірші про педагога, а також його власні  поезії.

Про життя, творчість великого гуманіста діти  мали змогу дізнатися із мультимедійної презентації « Історія одного життя». Окремо класні керівники зупинилися на мудрих порадах Сухомлинського:  « Правила спілкування», Десять « Не можна» « Десять негідних речей», які оформили у формі буклету « Своє серце він віддав дітям».Учні уважно слухали запрошених гостей. Заступник директора з виховної роботи  Рижак М.Ю читала вірші Сухомлинського, а бібліотекар школи Лукач Н.Ю.представила виставку його  книжок, зробила огляд літератури та прочитала декілька оповідань письменника.

Підібрані матеріали про Сухомлинського дали змогу присутнім на заході поринути у безмежний світ письменника та оцінити його громадську позицію видатного педагога.

До 100-річчя народження Василя Сухомлинського вчитель Терпак М.І. провела з учнями 5-А класу виховну годину на тему "Людина починається з добра.

Переглядів: 344 | Додав: master1971 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *:




Освітній портал
RSS v-osviti.at.ua...

RSS ПедПРЕСА


Copyright MyCorp © 2024